Ahorn Camp A 595

Behagelig sovekomfort

Vores mindste alkovemodel imponerer med en gennemtænkt plantegning. På trods af Camp A 595 kompakte dimensioner er der plads til at op til fem personer kan sove komfortabelt. 

Alkove-dobbeltsengen har et sikkerhedsnet som beskyttelsesanordning og gør det trygt for selv de mindste rejsende at lægge sig til at drømme, når dagen er omme. I dagstimerne giver alkoven med hydraulisk justerbar sengesektion dig mulighed for at åbne opholdsrummet op, så det føles luftigt på trods af de mange sengepladser. 

En rummelig opbevaringsmulighed finder under den hævede bagseng. Modellen scorer desuden point med sit rummelige badeværelse. 

Med en køretøjslængde på mindre en seks meter er Ahorn Camp A 595 let at manøvrere og takket være det fuldt udbyggede køkken med tre brændere på kogepladen, kan du nemt lave mad til hele familien.

Fordele

Vil du høre mere?

Kontakt os gerne for fremvisning af denne model eller kig forbi vores showroom på Livøvej 7H i Viborg.

Highlights

Stor garage bagtil.

Ahorn Camp A 595 bad

Rummeligt badeværelse med bruseniche. 

Ahorn Camp sædebetræk 2024

Komfortable sæder med detaljer i cognacfarvet læderlook.

Interiør

Inspiration

Camper Katalog 2024

Camp prisliste 2023

Tilbehør prisliste 2023

Kontakt os gerne

VIl du have en fremvisning?

Kom og besøg os i vores udstilling på Livøvej 7H i Viborg. Vi giver gerne en sodavand eller en kop kaffe. Vi har altid åbent for dig, som gerne vil have fremvist vores autocampere.

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Send os en mail

info@ahorndanmark.dk