Ahorn Camp Danmark logo

Ahorn Canada TF

Face to face-siddegruppe og separat soverum

Canada TF er designet med henblik på at tilbyde det højeste niveau af komfort og fleksibilitet under din rejse. Autocamperen er kendetegnet ved dens enestående egenskaber, særligt de komfortable enkeltsenge med en praktisk skillevæg til opholdsrummet. Du kan derfor nyde dit privatliv og få en god nats søvn i dit eget private område.

Den rummelige spiseplads, hvor det er muligt at sidde ansigt til ansigt, gør det muligt for hele seks personer at nyde et måltid sammen i en hyggelig atmosfære. 

Takket være det gennemtænkte design forbliver indretningen stemningsfuld og hyggelig, uanset om der skal spises, leges eller slappes af.

Et andet højdepunkt er badeværelset, der er adskilt fra opholdsrummet, og hvor toilet og bad er adskilt. Dette praktiske layout giver dig mulighed for at blive frisket op uden forstyrrelser og nyde privatlivets komfort, selv når du er på farten.

*mulighed for hæve-/sænkeseng
Opredning i siddegruppe

Fordele

Vil du høre mere?

Kontakt os gerne for fremvisning af denne model eller kig forbi vores showroom på Livøvej 7H i Viborg.

Highlights

Rummelig garage.

Ahorn Camp Danmark Canada TE

Velindrettet køkken med masser af opbevaringsplads.

Ahorn Camp sædebetræk 2024

Komfortable sæder med detaljer i cognacfarvet læderlook.

Interiør

INSPIRATION

Kontakt os gerne

VIl du have en fremvisning?

Kom og besøg os i vores udstilling på Livøvej 7H i Viborg. Vi giver gerne en sodavand eller en kop kaffe. Vi har altid åbent for dig, som gerne vil have fremvist vores autocampere.

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Send os en mail

info@ahorndanmark.dk