Ahorn Camp Danmark logo

Ahorn Canada AS

Fuldt HUS - her finder alle sin plads

Vores alkovemodel med køjesenge giver plads til alle – familien med den store børneflok eller hele vennegruppen. Med hele to komplette siddegrupper med plads til i alt seks personer + de to førersæder, har autocamperen plads nok til alle rejsende.

Indgangsdøren i Canada AS er rykket bagud for at gøre opholdsrummet endnu mere hyggeligt og bekvemt. Med op til syv sengepladser, en optimal indretning og et gennemført designkoncept er det aldrig trangt i Canada AS. 

Kun de to køjesenge er statiske og sikkerhedsnettet på køje- og alkovesengene giver dig mulighed for at sove om natten uden at frygte uheld. 

De praktiske garderobeskabe giver mange muligheder for at organisere tøj og personlige ejendele, så intet står i vejen for en afslappende ferie i Ahorn Canada AS.

Opredning i siddegruppe

Fordele

Vil du høre mere?

Kontakt os gerne for fremvisning af denne model eller kig forbi vores showroom på Livøvej 7H i Viborg.

Highlights

I det rummelige garagerum er der nok plads til store ting som cykel eller solstole.

Ahorn Camp Danmark Canada AD bad

Moderne rummeligt badeværelse med bruseniche. 

Ahorn Camp sædebetræk 2024

Komfortable sæder med detaljer i cognacfarvet læderlook.

Interiør

OBS. disse billeder viser indretningen af Canada AS, men er med det gamle interiør. For at se det nye designkoncept, se venligst billederne under “HIGHLIGHTS” ovenfor.

INSPIRATION

Camper Katalog 2024

Kontakt os gerne

VIl du have en fremvisning?

Kom og besøg os i vores udstilling på Livøvej 7H i Viborg. Vi giver gerne en sodavand eller en kop kaffe. Vi har altid åbent for dig, som gerne vil have fremvist vores autocampere.

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Send os en mail

info@ahorndanmark.dk