AHORN DANMARK

salg og udlejning af autocampere

Med en autocamper fra Ahorn Danmark er du altid tæt på en ny og spændende oplevelse!
Ahorn Danmark er importør og forhandler af Ahorn campere i Danmark og det er vi stolte af. Hos os kan du både købe og leje autocampere og campervans. Kontakt os gerne for en fremvisning eller kom og se vores store udvalg på Livøvej 7 i Viborg.

TAK FOR EN RIGTIG GOD MESSE

0 +
års erfaring
Hvem er ahorn danmark?

VORES OPSKRIFT PÅ SUCCES

Siden 1991 har Ahorn Camp sendt mange glade mennesker ud og opleve verden i én af vores campere. Det er vigtigt for os at opfylde dine ønsker og behov for at realisere din drøm om din egen autocamper. Innovative løsninger, et pålidelig chassis, et superlækkert interiør samt en brugervenlig betjening er altafgørende for os. 

Vores autocampere tilbydes med avanceret og innovativ teknologi til overkommelige priser. Vi arbejder intensivt med udvikling og innovation for at skabe din drømmecamper.

Kontakt os gerne for en fremvisning af campere eller kig forbi vores showroom i Viborg.

Renault Master

Design, komfort og køreglæde

Alle Ahorn campere har som standard de nyeste motorer med Euro 6d Full og AdBlue technology. Twin-Turbo technology dieselmotorer har lavt forbrug. Ahorn Camp har siden 2014 bygget eksklusivt på Renault og har tætte relationer til den franske bilproducent.

Alle vore campere er bygget på Renault Master chassis, som er yderst pålidelig. Markant lækkert design, lavt forbrug og et slidstærkt interiør er kendetegn for Renault Master. Dermed danner dennebil et solidt fundament, som udmærker sig med høj ydelse og effektivitet for vore campere.

Læs vores kunders oplevelser

vores kunder siger

Vi har lige holdt sommerferie i en uge i Danmark i spritny autocamper fra Ahorn Danmark, og alt var i orden. Bilen var superfin, og den var udstyret med lækkert køkkengrej. Alt i bord og stole til udendørs brug, var også i en lækker kvalitet! Vi lejer gerne autocamper igen, og giver de bedste anbefalinger. Alle aftaler blev overholdt samt hurtig tilbagebetaling af depositum.

Hanne Bendsten “De bedste anbefalinger”

Vi er afsted nu i deres vogn og det er fantastisk. Kan kun anbefale at leje igennem Ahorn Danmark. Fantastiske hjælpsomme og service i top klasse!

Kristina Jørgensen “Kan kun anbefale”
Kontakt os gerne

VIl du have en fremvisning?

Kom og besøg os i vores udstilling på Livøvej 7H i Viborg. Vi giver gerne en sodavand eller en kop kaffe. Vi har altid åbent for dig, som gerne vil have fremvist vores autocampere.

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Send os en mail

info@ahorndanmark.dk