Campingmøbler

Beskrivelse

Campingmøbler er en del af det væsentlige udstyr, når man camperer. At sidde sammen ved klapbordet og spise eller kigge ud på søen fra en klapstols komfort: Selv de hårdeste campister vil ikke undvære campingstolen og campingbordet.

Som eksperter i tagtelte har vi hos VICKYWOOD tilbragt for mange ferier med vaklende klapstole, borde, der vælter eller, for at spare plads og vægt, helt uden campingmøbler . Derfor besluttede vi at udvikle vores egne højkvalitets campingstole og -borde, som er lette, pladsbesparende, stabile og komfortable.

Komfortable klapstole fra VICKYWOOD:
Ultralet campingkomfort

Hvis du ikke går på kompromis med din tagteltmadras, bør du også fokusere på komfort i løbet af dagen. I en behagelig campingstol kan du slappe af som hjemme i sofaen. Vælg luksus-varianten af en campingstol med robuste aluminiumsstænger , integrerede sidelommer og en behagelig siddehøjde eller en ultralet, foldbar campingstol med en lille pakkestørrelse. 

Takket være det slidstærke og plejevenlige materiale og den høje udførelse er campingtilbehør fra VICKYWOOD langtidsholdbart. Takket være en gennemtænkt konstruktion, med robuste hængsler, er stolene stabile og sikre.

Sammenfoldelige og sammenklappelige campingborde til udendørs spisning

Spis en afslappet morgenmad, mens du camperer, sæt den bærbare computer op, spil kort og dække bordet ordentligt om aftenen: du skal bruge et campingbord til dette! 

Hos VICKYWOOD finder du højdejusterbare foldbare aluminiums campingborde,
et pladsbesparende, ultralet klapbord til på farten og et højkvalitets-, foldbart træcampingbord til op til fire personer. 

Uanset om det er i tagteltet forteltet , på stranden eller på rastepladsen: VICKYWOOD klapborde er vejrbestandige, står sikkert og har en robust, ridsefast bordplade, så du kan nyde dine campingmøbler i lang tid.

usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success
usechatgpt init success

Stemningsbilleder

Bord

Praktisk, højdejusterbart bambus campingbord med aluminiumsstel til 2-4 personer.

Se mere »
Kontakt os gerne

VIl du se produkteterne?

Kom og besøg os i vores udstilling på Livøvej 7H i Viborg.
Vi giver gerne en sodavand eller en kop kaffe – Vi har altid åbent for dig, som gerne vil have fremvist vores autocampere.

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Send os en mail

info@ahorndanmark.dk