Ahorn Camp Danmark logo

Ahorn Camp autocampere

Det bedre alternativ

Alkovemodeller

Camp A 595

Alkove

Ahorn autocamper A 595 alkove

Camp A 640

Alkove

Ahorn autocamper A 640 alkove

Camp A 690

Alkove

Ahorn autocamper alkove a 690

Canada AD

Alkove

Ahorn autocamper Canada AD alkove

Canada AE

Alkove

Ahorn autocamper Canada AE alkove

Canada AS

Alkove

Ahorn autocamper Canada AS alkove

ECO 660

Alkove

Ahorn autocamper ECO 660 alkove

Eco 680

Alkove

Ahorn autocamper ECO 680 alkove

Eco 683

Alkove

Ahorn autocamper ECO 683 alkove

Eco 690

Alkove

Ahorn autocamper ECO 690 alkove

Delintegreret

Camp T 590

Delintegreret

Ahorn autocamper T 590 velintegreret

Camp T 640

Delintegreret

Ahorn autocamper act 640 delintegreret

Camp T 660

Delintegreret

Ahorn autocamper T 660 velintegreret

Camp T 690

Delintegreret

Ahorn autocamper T 690 velintegreret

Canada TE

Delintegreret

Ahorn autocamper canada TE delintegreret

Canada TF

Delintegreret

Ahorn autocamper Canada TF delintegreret

Canada TQ

Delintegreret

Ahorn autocamper Canada TQ delintegreret

Canada TU

Delintegreret

Ahorn autocamper Canada TU delintegreret

Ønsker du en fremvisning?

Besøg vores udstilling

Livøvej 7H • 8800 Viborg

Kontakt os

86 21 22 00
info@ahorndanmark.dk

Ahorn autocampere
kommer i tre serier

Velkommen til Ahorn Camp Danmark, importør og forhandler af Ahorn autocampere.  Vi er stolte af at præsentere vores udvalg af kvalitets autocampere i tre forskellige serier: Camp, Canada og ECO. Vores tre serier tilbyder et bredt spektrum af autocampere, der passer til forskellige behov og præferencer. Lad os give dig et overblik over vores modeller og hjælpe dig med at finde den perfekte autocamper til dine eventyr.

Camp-serien er vores serie med vogne op til 6.90 meter, der kombinerer funktionalitet og alsidighed. Med denne serie har du mulighed for at vælge mellem et væld af indretninger og ekstraudstyr, så du kan tilpasse autocamperen til dine ønsker. Alle modeller i Camp-serien er under syv meter lange, hvilket gør dem ideelle til både erfarne campister og nye campister, der leder efter en overkommelig og alsidig autocamper til deres rejser.

Canada-serien byder på masser af komfort og udstyr. Her får du en autocamper, der kombinerer stil og praktiske faciliteter med muligheden for at vælge mellem forskellige indretninger. Et vigtigt træk ved Canada-serien er at alle modeller i serien er 7-7,50 meter lange og derfor er ekstra rummelige, hvilket også ses i indretningen, med bl.a. de store 164 L. køleskabe.

ECO-serien er vores prisvenlige og praktiske serie, der giver dig mulighed for at købe en autocamper til en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Disse autocampere er designet til at være både funktionelle og pålidelige, så du kan få mest muligt ud af din investering. ECO-serien er ideel for dig, der ønsker en budgetvenlig løsning, der stadig leverer de nødvendige funktioner til en vellykket og komfortabel rejse.

Uanset hvilken serie du vælger, kan du være sikker på at modtage en veludstyret og pålidelig autocamper, der er klar til at tage dig ud på dine drømmeeventyr. Vores Ahorn autocampere er kendt for deres kvalitet og komfort, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte model, der passer til dine behov.

På vores vognside finder du en oversigt over alle de autocampere, vi har til salg pt., men ønsker du at bestille en fabriksny autocamper, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Kontakt os i dag for at få mere information eller planlægge en fremvisning. Vi ser frem til at hjælpe dig!